thePlenty.net Forums

Full Version: Interesse check RH naar Nederland (incl translation)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hey medelanders!!

Ik las op Robin Hobb's eigen site dat ze in bepaalde situaties best bereid is om uitnodiging voor signeersessies te accepteren. Nou is ze in april in Nederland voor de Elf Fantasy Fair. Ik zit erover te denken om te proberen of ik een boekhandel hier bereid krijg om mee te werken aan een signeersessie (indien ze bereid is om dat te combineren met haar al geplande trip naar Nederland)

Zou hier interesse voor zijn. Of zou ik de enige zijn die op komt dagen??? Ik ben best bereid om dit te regelen. Als ik dit ga doen, zou ik denk ik in eerste instantie proberen om dit bij mijn favoriete boekhandel te doen, namelijk Dekker vd Vegt in Nijmegen.

Quote:Translations for those who are still interested even though it's the Dutch section:

I was reading at Robin Hobbs personal site that in certain situations she is willing to accept invitations for signingsessions etc. In april she'll be in the Netherlands for the Elf Fantasy Fair. I'm thinking about trying to get a local bookstore to agree to work with me on getting her there for a signing session (if she is willing to combine it with her allready planned trip to the Netherlands)

Would anyone be interested in this. Or would ik be the only one to show up. I'm willing to arrange this . If I pull through with this I would first try to set it up at my favorite bookstore, Dekker vd Vegt in Nijmegen.

http://www.selexyz.nl/winkel/15/selexyz-...-v-d-vegt/
Hoi Gielske, sorry dat mijn antwoord zo lang op zich laat wachten. Zoals ik al eerder schreef maak ik sinds ik een smartphone heb steeds minder gebruik van "normale" computers, en posten op een forum is zo'n gehannes vanaf een Iphone...

Anyway, ik zou graag eens een keer naar een signeersessie gaan. Tegenwoordig werk ik echter op zaterdag (en dat is meestal de dag waarop deze dingen gebeuren, is 't niet? - hoewel ik de middag meestal grotendeels vrij heb) en daarom kan ik niet te ver weg reizen. (Ook een reden dat nog nooit naar een Bronymeet geweest ben, afgezien nog van het feit dat je dat aan je omgeving moet uitleggen...) Als je haar nu naar Almere zou weten te krijgen kom ik zeker wel opdagen.
De signeersessie op EFF is volgens mij zowel op zaterdag als op zondag.

Ik heb zelf weinig interesse in signeersessies.
Ben jij ooit naar de EFF geweest? Ik heb er wel eens naar gekeken, maar doorgaans heb ik niet zoveel interesse in de events en ben ik niet bekend met de meeste auteurs. Dan zou ik daar helemaal naartoe komen alleen om mijn boek door Robin Hobb te laten signeren.