thePlenty.net Forums

Full Version: Hobb-fanimiitti Finnconissa la 26.7. klo 16
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Miltäs kuulostaisi idea, että järjestämme tapaamisajan, -paikan ja ehkä jopa mahdollisesti jotain ohjelmaa Hobb-faneille Finncon 08:n yhteyteen? Jos olemme ajoissa liikkeellä, saan varattua meille järjestäjien puolesta tilankin. Smiling
Finncon 2008: 26.-27.7.2008, Tampere
Vahvistettu aika ja paikka on la 16-17 Opus 4 -tilassa (jatkosta voidaan sitten sopia ideoiden mukaan erikseen). (Tampere-talon kartta, Opus 4 löytyy toisesta kerroksesta).

(Kommentteja voi jättää tähän nyt ainakin toistaiseksi rekisteröitymättä, allekirjoitathan viestisi silti nimelläsi tai nickilläsi, kiitos.)
------------------------
And in English:
Finncon 2008 will be held from 26th to 27th of July in Tampere, Finland. If you're attending (or just happen to be in Finland around that time) you can participate in a meeting of Hobb fans. We have a room (Opus 4 -room in the 2nd floor of Tampere-talo, see the map) reserved for our use from 4PM to 5PM on Saturday the 26th, but who knows what other plans we'll come up with.
In an attempt to keep things as easy as possible, I suggest that you leave any comments, ideas or see-you-theres here. You don't have to register to comment on this thread, just sign your post with your nick/name, please.
Kun ei ole ohjelmaa vielä nähnyt, ei osaa sanoa aikaa. Ei minkään kiinnostavan aikaan siis Smiling

Olen siellä, nähdään!
Mic ehdotti ajankohdaksi la 16-17. Odottelen nyt vielä huomiseen mahdollisia muita ehdotuksia, mutta kannattaa lyödä tämä nyt lukkoon pian niin saadaan mainos conilehteen. Smiling

Sini, olen koittanut miettiä missä tätä kannattaisi mainostaa Risingilla? Jossain Hobb-topikeista vaiko Tienristeyksessä?
Päivitin varmistetut tiedot ensimmäiseen viestiin. (Sain itse juuri järjestettyä tuon päivän vapaaksi töistä, joten olen nyt ihan todella varmasti tulossa paikalle. Wink)
Hienoa, ei tarvitse miitata ihan yksin. Minne kaikki suomalaiset fanit ovat kadonneet?
Kiitoksia kaikille miittaajille! Smiling Meitä oli uskoakseni noin viidentoista henken porukka - ainakin tuplasti sen verran mitä uskalsin paikalle odottaa. Tästä voidaan vaikka tehdä perinne - toivottavasti joku teistä uskaltautuu myös tälle sivustolle/foorumille harjoittamani mainonnan vuoksi. Wink Erikoiskiitos Sinille kirjurina toimimisesta, kortista tuli oikein hieno. Smiling
Juu hei, minut ("korsettitytön" miitistä) ainakin sait tänne mainostuksella, rekisteröidyin heti mutta sivujen ja foorumin selailu pahasti kesken. Harmittavasti ei kovinkaan paljon käyttäjiä täällä ole, mutta yritän kantaa oman korteni kekoon uutena (toivottavasti) aktiivisena sivujen/foorumin käyttäjänä.
Hee, törkeästä mainostuksesta oli siis jotain hyötyä! Smiling Tervetuloa vaan ja rohkeasti juttelemaan - foorumi on aika uusi joten porukkaa ei tosiaan ole vielä kuin kourallinen.
Vaikka en olekaan (vielä) mikään kokenut hobbisti, niin oli teidän keskusteluja kuitenkin ihan kiinnostavaa kuunnella. Jospa vaikka ensi miittiin mennessä olisi saanut sen Näkijän tarunkin luettua. P
Jei, tervetuloa Miccoh!
Pages: 1 2